PLINE

A PERFORMANCE LINE modell minden tulajdonsággal rendelkezik, amit egy Ventmann diffúzortól elvárnak - fenntartható anyagok, keret nélküli telepítés, festhetőség, a tér egyéb felületeivel való harmonizálás érdekében, és alkalmazhatóak a diszkréttől a merész megjelenésig.

Az anemosztát különleges alakjával kihasználja a Coanda-hatást. A Coanda-hatás egy aerodinamikai jelenség, amely arra készteti a kifújt levegőt, hogy rásimuljon a közelben lévő felülethez, hatékonyan szétterítve a levegőáramlást a helyiségben. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a levegő áramlása eloszlik a mennyezet mentén, és nem lefelé fújódik.

Az anemosztát deflektort is tartalmaz, amelyet egyszerű csavarhúzóval lehet állítani. A deflektor lehetővé teszi a légáram irányának pontos szabályozását, a levegő kifújási iránya bármely kívánt szögben állítható. Ennek eredményeként az erős légáramlat nem közvetlenül a helyiségben tartozkodókra irányul, ami különösen fontos légkondicionáló rendszerek esetén, valamint hidegebb levegő befúvása során.

A PLINE sorozat ideális hagyományos, hővisszanyerős szellőztető rendszerekhet és légkondicionáló használatra tervezett rendszerekhez is.

A PERFORMANCE LINE szellőző diffúzorunk elérhető: • 1, 2 vagy 3 befúvó sávval • 625mm, 1000mm és 1250mm hosszban • 20mm réstávolsággal