ART rácsok

A Ventmann ART keret nélküli rács ideális megoldást kínál kandallókhoz, szellőzőrendszerekhez és ellenőrző nyílásokhoz, amelyek tökéletesen illeszkednek a klasszikus, magas minőségű belső terekhez.

A méret, a kinézet és a szín az alap rácsoktól eltérően teljesen testreszabható, így ezek a gipszkompozit rácsok
egyedi stílust és minőséget kínálnak.


Az ART rács belső része precíziós lézerrel vágott fémből áll, a külső rész, pedig speciális gipsz kompozitból készül, ipari minőségű mágnesekkel rögzítve. A mágnesek használatával nincsenek látható zárak vagy fogantyúk, de a rács könnyen nyitható marad, és tökéletesen belesimul a környezetébe.


A Ventmann ART keret nélküli rács alapértelmezetten fehér színben és három különböző stílusban kapható. Azonban ha egyedi kivitelre van szükség az igényeknek megfelelően, saját tervezésű kivitelben is legyártjuk, a kívánt színben, hogy illeszkedjen a belső térhez.


Az egyedi tervezésű rácsokat lézerrel vágjuk. Kiválasztható, a rács légáteresztő képessége. Légbeömlőkhöz magas áteresztőképesség választható, szervizajtókhoz a rács szinte átláthatatlanná tehető.

Az összes rácsunkat kiváló minőségű gipsz kompozitból készítjük. Az általunk használt speciális anyag biztosítja, hogy a gipsz kompozit jól elnyeli a vizet, emiatt a glett jól tapad és később nem reped meg. Sima felületűre csiszolható, és festhető, hogy tökéletesen illeszkedjen a belső tér többi részéhez.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: